Sorggruppe

I Allehelgens- og Sundkirkens pastorat har vi en sorggruppe for mennesker, der har mistet et menneske, der stod dem nær. 

Træ med blader der falder af

 

I sorggruppen mødes man og taler åbent om sorgen over tabet. Her er der mulighed for at tale om svære følelser, lytte til andre, som er i samme situation og dele erfaringer og minder. Sorggruppen kan være et fristed, hvor man møder mennesker, der lytter med forståelse, og som kender til sorgen og savnet.

Gruppen ledes af sognepræst Suzette Ejdrup og Knud Lindvig, der er læge og medlem af Allehelgens Kirkes menighedsråd

Vi mødes tirsdag eftermiddag kl. 15 - 17. Ca. hver 2. uge i menighedssalen i Sundkirken på Lodivej 9, 2300 København S.

Der vil være mellem 3-9 deltagere. Sorggruppen mødes omkring 8 gange. For kontinuiteten anbefales det at komme hver gang. Der opstartes sorggruppe to gange om året - henholdsvis i august/september og januar/februar.

Den næste sorggruppe starter tirsdag den 5. september kl. 15 - 17. Næste gang vi mødes derefter er den 12. september og derefter mødes vi hver 14. dag.

Hvis du ønskes at deltage eller høre mere om gruppen, kan du kontakte Suzette Ejdrup på tlf: 60 29 19 32 eller maile til sej@km.dk.

Vi kan desuden anbefale at deltage i Sorgmesse i Vor Frue Kirke - Københavns Domkirke - den sidste tirsdag i hver måned kl. 17.00. Det er en gudstjeneste henvendt til alle, der har brug for en gudstjeneste rettet mod tab. Det er et sted at gå hen med sin smerte, et sted af mindes, erkende og genfinde livsmod og mening. 

 

 

Skriv tekst her