Minikonfirmander

Gå til minikonfirmand i Allehelgens Kirke

- for børn i 3. og 4. klasse

I 'undervisningen' hører vi fortællingerne om Jesus og hans disciple, synger salmer, tegner, maler og leger - med andre ord, vi skal have det hyggeligt og sjovt.

Det hele foregår mandag eftermiddag kl. 14.00 – 16.00. Første gang er den 21. august i Allehelgens Kirke. Forløbet afsluttes med ”minikonfirmation” i Allehelgens Kirke den 12. december.

Børn er meget optagede af, hvem Gud er, og hvad det vil sige at tro på noget. Allerede tidligt tumler de med store tanker om tilværelsens milepæle: Fødsel, liv og død. Ligesom livets store følelser – kærlighed og had, rigtigt og forkert, godt og ondt bliver vendt og drejet. Minikonfirmandforløbet er et tilbud fra kirken om gennem leg og fortællinger, sjov og alvor at få sat ord på nogle af disse begreber. Tilbuddet er for alle uanset tro og religiøst tilhørsforhold, og man behøver ikke være døbt for at deltage.

Hør nærmere hos: Sognepræst Suzette Ejdrup tlf: 60 29 19 32, sej@km.dk eller Kirke og kulturmedarbejder Janne Nyborg tlf: 40 28 80 06, jhny@km.dk